dissabte, 11 de juliol del 2009

COMENCEM


Avui comença la posada en marxa de PENEDÈS+CULTURA a la xarxa, i ho fa amb la creació del seu lloc web, un portal en el que s'aniran publicant les diferents activitats que s'organitzin, així com diversos articles d'opinió referits al nostre àmbit d'actuació: el Penedès.

PENEDÈS+CULTURA té com a objectius la difusió de la cultura pròpia del Penedès, així com treballar per fer-la més pròxima a la ciutadania, ja que creiem que un poble que valora la seva cultura és un poble que està més capacitat per fer front als seus desafiaments.

PENEDÈS+CULTURA defensa amb totes les seves forces i conviccions la creació d'una Vegueria Pròpia per el Penedès, ja que entenem que per salvaguardar les característiques bàsiques de la nostra terra, comptar amb una Vegueria pròpia és essencial.

PENEDÈS+CULTURA suma d'aquesta manera un portal a la seva presència a la xarxa, que ja compta amb un perfil propi al Facebook i que ja té més de 130 amics.

Per últim us volem animar a participar en aquesta nova etapa que avui iniciem tot comentant i sent partícips d'aquesta nova aventura que avui comencem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada